Responsabilitate sociala

Sustenabilitatea presupune acoperirea nevoilor prezentului fara a impiedica urmatoarele generatii sa isi satisfaca propriile nevoi. Traim pe o planeta cu resurse finite si de aceea este important sa acordam atentie felului in care alegem sa consumam aceste resurse. Echilibrul intre sistemele umane si cele naturale este de o importanta deosebita in a asigura calitatea vietii si pentru generatiile urmatoare.

Odata cu criza climatica, putem identifica o miscare actuala catre sustenabilitate ca o necesitate si prioritate atat pentru intreprinderi cat si pentru cetateni. Consideram ca firmele trebuie sa isi asume responsabiitatea pentru toate aspectele industriei, iar toate pagubele aduse asupra mediului trebuie limitate sau chiar eliminate din procesele productive.

Asko Group isi propune sa analizeze, sa masoare si sa minimizeze impactul pe care il are asupra mediului. De aceea pornim la drum pentru a gasi cele mai potrivite solutii de reducere a amprentei asupra mediului inconjurator lasata de activitatea noastra si, de asemenea, sa aduca o contributie pozitiva pentru comunitatea locala, clientii si angajatii sai.

Pe langa proiectele de responsabilitate sociala la care am inceput sa lucram atat intern cat si extern, consideram ca impreuna putem face orice. De aceea, ne dorim sa ne implicam mai mult in tot ce tine de educatie si sa luam o pozitie ferma in ceea ce priveste constientizarea atat pe partea sociala cat si pe cea de mediu.

Proiecte de responsabilitate sociala