Notificare în contextul COVID-19

 

Din grijă pentru tine, acționăm responsabil!
Asko Group tratează cu maximă seriozitate epidemia COVID-19. Prioritatea noastră este întotdeauna siguranța și bunăstarea angajaților și clienților noștri. În cele ce urmează, dorim să te informăm asupra acțiunilor noastre.
Nivelul de activitate
În măsura posibilităților, în această perioadă dificilă intenționăm să ne menținem nivelul normal de activitate. Toate locațiile noastre rămân deschise, oferind clienților noștri atât servicii de mentenanță și reparații, cât și vânzări de automobile noi și rulate. Facem apel la bunăvoința ta, în condițiile în care în anumite departamente, personalul a fost redus, din dorința de a preveni răspândirea virusului, urmând recomandările oficiale.
Te asigurăm că urmăm îndeaproape cele mai recente îndrumări emise de Guvern și de autoritățile competente, iar în cazul necesității unor măsuri mai drastice, le vom urma în continuare recomandările.
Personalul din reprezentanțe
Cu toate că ne bucurăm, ca întotdeauna, de vizita clienților noștri, te rugăm să nu te simți ofensat(ă) de evitarea strângerilor de mână și de păstrarea unei distanțe sigure, pentru a contribui la reducerea riscului de răspândire a virusului. În anumite cazuri, nu îți vom putea oferi băuturi calde sau răcoritare, așa cum am face în mod obișnuit, însă în schimb, îți vom pune la dispoziție dezinfectant pentru mâini și opțiuni pentru spălarea mâinilor în timpul vizitei.
Vizitarea unei reprezentanțe
Dacă nu te simți bine sau prezinți simptomele caracteristice COVID-19, te rugăm să contactezi reprezentanța înainte de a ne face o vizită pentru a încerca să găsim o soluție alternativă.
Curățenia și igiena în reprezentanțele noastre
În toate locațiile Asko Group am introdus măsuri sporite de igienă pentru a reduce riscul de contaminare. În cadrul reprezentanțelor noastre, am intensificat programul de curățenie, în special pentru zonele atinse în mod constant de colegii și clienții noștri. În ceea ce privește normele noastre obișnuite de lucru, vom curăța cu dezinfectant volanul, toate butoanele și comenzile, schimbătorul de viteze, mânerele și cheile tuturor automobilelor noastre. Această procedură va fi aplicată și în cazul automobilelor livrate și al celor închiriate, atât înainte, cât și după utilizare.
Conform ultimelor informații, ambalajele pieselor și accesoriilor nu reprezintă o sursă majoră de răspândire a virusului, însă la cererea clientului le putem șterge cu dezinfectant la predare.
Vom continua să evaluăm și să actualizăm aceste proceduri.
Îți mulțumim pentru susținerea acordată. Așteptăm cu plăcere să îți oferim servicii de calitate la următoarea ta vizită, cu toate măsurile necesare în vigoare.