Carieră: Mecanic auto

Service-ul nostru autorizat Toyota caută un coleg nou pentru postul de mecanic auto.

Carieră: Mecanic auto

Service-ul nostru autorizat Toyota caută un coleg nou pentru postul de mecanic auto.
 • Program luni-vineri, 08:00-17:00 (1h pauză de masă)
 • Dată de început: imediat
Descrierea postului:
 • Diagnosticarea si identificarea problemelor mecanice ale autovehiculelor aflate in service;
 • Efectuarea lucrarilor de reparatii auto repartizate de catre Responsabilul de Atelier, stabilite conform comenzilor deschise;
 • Stabilirea necesarului de piese de schimb;
 • • Responsabilitatea controlului calitativ al lucrarilor executate.
Candidatul ideal:
 • Experienta de minimum 2 ani pe un post similar (obligatoriu);
 • Bune abilitati de comunicare si orientare catre client;
 • Permis conducere categoria B;
 • Buna capacitate de organizare si atentie sporita asupra detaliilor;
 • Atitudine proactiva si bune abilitati de lucru in echipa;
 • Cunostinte tehnice auto;
 • Capacitate de a invata proceduri noi pentru intretinere si mentananta.
Beneficii:
 • salariu atractiv corespunzator cu performantele individuale;
 • conditii optime de lucru;
 • loc de munca stabil intr-o companie consacrata in domeniul auto.
Despre companie

Reprezentăm Asko Group, unul dintre cele mai mari grupuri din industria auto locală, având 20 de ani de experiență în domeniu. Printre mărcile deținute de compania noastră se numără Toyota, având în administrare un showroom auto și un service. Astfel, acoperim o gamă completă de servicii: de la achiziționarea unui automobil nou, până la cumpărarea de piese și accesorii, ori servicii de reparare și întreținere a mașinii.

Hai să ne cunoaștem!

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Asko Group¹ în scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.

Am luat la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 și sunt de acord cu acest lucru.

De asemenea, imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de Asko Group (avocați, consultanți, auditori, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, societăți de prelucare a datelor, curieri etc.) și către alte companii din grup în scopul îmbunătățirii activității de recrutare.

Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.

Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail hr@asko.ro sau telefonic la numărul 0756.193.611. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Solicit ca Asko Group să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților de resurse umane referitoare la recrutare: în vederea transmiterii către mine a informațiilor despre poziții deschise în cadrul companiei.

Nu te putem contacta în legătură cu procesul de recrutare dacă nu îți oferi acordul în câmpul de mai sus.

Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

Pentru o comunicare cât mai bună și mai rapidă în legătură cu cele solicitate, îți recomandăm să bifezi „Telefonic” în câmpul de mai sus. Astfel, ne vei permite să te contactăm pe numărul tău de telefon personal.

Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

¹Asko Group reprezintă ASKO INTERNATIONAL S.R.L.

ASKO INTERNATIONAL S.R.L.
Adresă: Calea Giulești nr. 121D, Sector 6, București, România;
Capital social: 300 RON;
CUI: 14988790;
Nr. înreg. ONRC: J40/11094/2002.

Sau contactează-ne telefonic: 0756.193.611
Aplică prin e-mail: hr@asko.ro