Sportiv Mazda by Asko Group: Raluca Olaru, în tie-break cu CX-5

„Jinba Ittai”: comuniunea perfectă dintre șofer și mașină sau un time-out binemeritat pentru Raluca Olaru, jucătoare profesionistă de tenis. Competițiile numeroase o țin activă, însă zilele petrecute acasă vor fi mai agile alături de Mazda.
Raluca devine Brand Ambassador Mazda by Asko Group, iar în perioada următoare ne va povesti cum se simt tehnologiile „Skyactiv” la volanul unui automobil Mazda.

O armonie perfectă între șofer și mașină este esențială la fiecare drum, la fel cum și pe terenul de tenis este vitală armonia cu o rachetă, care ar trebui să se potrivească precum o „mănușă”. Când uniunea este atinsă, condusul devine o plăcere, la fel și în cazul jocului. Legătura este intuitivă în ambele situații.

Pentru o autentică plăcere de a conduce, confortul și controlul sunt decisive, indiferent de situație. Aceleași caracteristici se regăsesc și în jocul de tenis. Este esențial să te simți confortabil și să controlezi fiecare mișcare.

A fi conectat înseamnă a fi suficient de flexibil pentru a te adapta la orice situație dată. A fi conectat cu Mazda îți oferă beneficii în mișcare, iar a fi conectat pe teren îți poate aduce un trofeu la sfârșitul unei competiții.

Terenul este deschis, o lăsăm pe Raluca Olaru să pornească Mazda și îi dorim călătorii frumoase! 😊

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top