CR-V: încă scriem povestea

Au trecut mai bine de 20 de ani și încă scriem povestea…

Ne bucurăm de fiecare dată când apare o versiune îmbunătățită. În primul rând, pentru că avansăm, iar evoluția e oglinda eforturilor pe care le facem ca să devenim mai buni. În al doilea rând, pentru că suntem constanți: valori ca fiabilitate, dinamică și echilibru se moștenesc de la un model la altul, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care cei mulți clienți rămân fideli brand-ului Honda.

 

E valabil pentru toate modelele noastre, dar astăzi ne referim la Noul CR-V. Weekend-ul trecut, am avut familie mare de CR-V-uri în parcarea noastră din Chiajna. Câte un model din toate cele cinci generații a poposit aici pentru câteva ore. Posesorii lor au venit să-l cunoască pe cel mai nou membru al familiei, să-l studieze și să se plimbe cu el.

Noul CR-V are cel mai sofisticat șasiu din istoria modelului. Dacă ar fi să-i găsim un sinonim, un singur cuvânt nu ar fi de ajuns, pentru că excelează la capitolele stabilitate, tehnologie, confort, spațiu, transmisie, dar mai ales… siguranță. Promite o experiență de condus desăvârșită, mai ales că vine în ajutorul celui care îl conduce: îți spune când să apeși frâna pentru a intra în funcțiune sistemul start/stop, iar faza lungă se stinge automat când întâlnești din sens opus un alt participant la trafic.

 

Noul CR-V se ramarcă și datorită sistemului 4X4 de transmisie și suspensiilor care te fac să te simți comod în trafic. În plus, e ideal pentru familiile numeroase, pentru că oferă flexibilitatea de a transporta până la 7 persoane.

 

De toate aceste lucruri și nu numai, s-au convins cei prezenți sâmbătă la întâlnirea organizată de Andrei Beța, colegul nostru de la vânzări. Oamenii au văzut chiar și ce vede doar asfaltul: cum arată mașina dedesubt, pentru că am urcat un CR-V pe elevator, ca să-l descoperim cu totul.

Photo credit: Lazăr Dinu

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top