NSX

Puterea Emoțiilor

O rasă diferită din orice punct de vedere

Ce caracterizează o supermașină? Unii spun viteza. Unii spun frumusețea. Alții spun că ține doar de sunetul motorului. Dar de ce nu pot fi toate aceste lucruri?

Aceasta e întrebarea pe care Honda și-a pus-o când a proiectat originalul NSX în 1990, o mașină gândită pentru a trezi sufletul și văzută de mulți drept începutul unei noi ere a supermașinilor. Este, în același timp, provocarea pe care și-au setat-o când au creat-o pe cea nouă: să proiecteze o supermașină incomparabilă – o Nouă și Sportivă eXperiență.

Tradiția merge mai departe

„Procesul pe care l-am utilizat în proiectarea și dezvoltarea noului NSX a fost inspirat direct de la cel original. Asta pentru că ne-am dorit să menținem puritatea și forma inspirată din funcționalitate, și să oferim o experiență de condus cu adevărat unică și captivantă” – Michelle Christensen, Exterior Design Project Leader.

O supermașină hibridă

Inovativa și sportiva unitate de propulsie hibridă a NSX, cu un nou motor V6 de 3,5 litri, twin turbo, amplificat de trei motoare electrice, dezlănțuie peste 570 de cai putere cu un cuplu instantaneu. O transmisie cu dublu ambreiaj în 9 trepte (DCT) oferă un răspuns lin și imediat al accelerației și asigură cea mai bună eficiență posibilă la orice viteză.

GALERIE

Jante

Frâne

Plafon motor

Scaune

Plafon

Spoiler spate

Pachet Sport Exterior

Ornament inferior spoiler față, ornament prag lateral, difuzor spoiler spate și ornament tobă de eșapament.

Pachet Sport Exterior din Fibră de Carbon

Ornament inferior spoiler față, ornament prag lateral, difuzor spoiler spate și ornament tobă de eșapament.

Pachet Sport Interior „Signature”

Volan din piele, pedale, bord Alcantara.

Pachet Sport Interior din Fibră de Carbon

Volan decorat în fibră de carbon, pedale sport din aluminiu, bord din fibră de carbon.

CULORI DISPONIBILE

Descarcă specificații și alte informații

AFLĂ MAI MULTE

Back to top