NSX

Puterea Emoțiilor

O rasă diferită din orice punct de vedere

Ce caracterizează o supermașină? Unii spun viteza. Unii spun frumusețea. Alții spun că ține doar de sunetul motorului. Dar de ce nu pot fi toate aceste lucruri?

Aceasta e întrebarea pe care Honda și-a pus-o când a proiectat originalul NSX în 1990, o mașină gândită pentru a trezi sufletul și văzută de mulți drept începutul unei noi ere a supermașinilor. Este, în același timp, provocarea pe care și-au setat-o când au creat-o pe cea nouă: să proiecteze o supermașină incomparabilă – o Nouă și Sportivă eXperiență.

Tradiția merge mai departe

„Procesul pe care l-am utilizat în proiectarea și dezvoltarea noului NSX a fost inspirat direct de la cel original. Asta pentru că ne-am dorit să menținem puritatea și forma inspirată din funcționalitate, și să oferim o experiență de condus cu adevărat unică și captivantă” – Michelle Christensen, Exterior Design Project Leader.

O supermașină hibridă

Inovativa și sportiva unitate de propulsie hibridă a NSX, cu un nou motor V6 de 3,5 litri, twin turbo, amplificat de trei motoare electrice, dezlănțuie peste 570 de cai putere cu un cuplu instantaneu. O transmisie cu dublu ambreiaj în 9 trepte (DCT) oferă un răspuns lin și imediat al accelerației și asigură cea mai bună eficiență posibilă la orice viteză.

GALERIE

Jante

Frâne

Plafon motor

Scaune

Plafon

Spoiler spate

Pachet Sport Exterior

Ornament inferior spoiler față, ornament prag lateral, difuzor spoiler spate și ornament tobă de eșapament.

Pachet Sport Exterior din Fibră de Carbon

Ornament inferior spoiler față, ornament prag lateral, difuzor spoiler spate și ornament tobă de eșapament.

Pachet Sport Interior „Signature”

Volan din piele, pedale, bord Alcantara.

Pachet Sport Interior din Fibră de Carbon

Volan decorat în fibră de carbon, pedale sport din aluminiu, bord din fibră de carbon.

CULORI DISPONIBILE

Descarcă specificații și alte informații

AFLĂ MAI MULTE

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Asko¹ în scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.

Am luat la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 și sunt de acord cu acest lucru.

De asemenea, imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de Asko (avocați, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de asigurare, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, societăți de prelucare a datelor, curieri, agenții de sondare a clienților etc.) și către alte companii din grupul Honda în scopul îmbunătățirii activității comerciale și de vânzări.

Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.

Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail unsubscribe@asko.ro sau telefonic la numărul 021.430.3107. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale numai în scopul desfășurării activităților selectate mai jos în legătură cu marca:

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Honda noi dacă nu bifezi „Honda (auto noi și rulate)” în câmpul de mai sus.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la notificări / informări: în vederea transmiterii către mine a informărilor privind data următoarei revizii și a ITP-ului.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la oferte relevante: în vederea transmiterii către mine a ofertelor despre modele de mașini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii oferite de Asko.

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Honda noi dacă nu îți oferi acordul în câmpul de mai sus.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la sondaje de opinie: în vederea obținerii opiniei mele despre produsele comercializate și serviciile furnizate de Asko.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la invitații la evenimente: în vederea invitării mele la evenimente legate de produsele și serviciile oferite de către Asko.

Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

Pentru o comunicare cât mai bună și mai rapidă în legătură cu cele solicitate, îți recomandăm să bifezi „Telefonic” în câmpul de mai sus. Astfel, ne vei permite să te contactăm pe numărul tău de telefon personal.

Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

¹Asko reprezintă ASKO INTERNATIONAL S.R.L.

ASKO INTERNATIONAL S.R.L.
Adresă: Calea Giulești nr. 121D, Sector 6, București, România;
Capital social: 2.000 RON;
CUI: 14988790;
Nr. înreg. ONRC: J40/11094/2002;
Showroom Centru: tel. 021.430.3107;
Showroom Vest: tel. 021.311.2630, fax 037.409.3108;
Service și piese de schimb: tel. 021.311.2630, fax 037.409.3108;
E-mail și web: office@asko.ro, http://asko.ro.

Back to top