HR-V

De la 20.845€, TVA inclus

Design impunător

Noua Honda HR-V împletește personalitatea dinamică a unui coupe cu proporțiile și robustețea unui SUV – rezultatul fiind un design plin de caracter, forme fluide, încadrat perfect în cele mai recente tendințe abordate de japonezi în ultimii ani.

Versatilitate la superlativ

La interior noua Honda HR-V îmbină spațiul generos cu versatilitatea specifică unui monovolum. Instalarea rezervorului de combustibil sub scaunele frontale eliberează mai mult spațiu în habitaclu pentru a vă putea bucura de noua tehnologie Magic Seats prin care capacitatea portbagajului poate fi extinsă până la 1.026 litri.

Tehnologie avansată

Interiorul beneficiază de o aliniere la noile tendințe în materie de tehnologie: un sistem Honda Connect avansat de 5 sau 7 inch care operează pe Android 4.0.4 pentru a vă putea bucura de toate aplicațiile Honda prin conexiuni USB, HDMI, Bluetooth, Wi-Fi și Mirror Link.

GALERIE

hrv-tehnologie-1

Când vă aflați la volanul unei Honda HR-V, sunt multe lucruri de văzut; parbrizul creat special îmbunătățește raza vizuală, iar montanții cu dimensiune redusă permit intrarea unei cantități mai mari de lumină în habitaclu.

hrv-tehnologie-2

Toate motoarele disponibile pe modelul Honda HR-V au buton Econ mode care ajută la minimizarea consumului de carburant.

hrv-tehnologie-3

Noul „Smart Touch Interior” Honda pune la îndemână o gamă largă de funcții pentru efort minim și confort maxim. Printre acestea se enumeră: frâna de mână electrică, panoul de climatizare cu touchscreen și indicatorul One-Touch.

hrv-tehnologie-4

Honda HR-V încorporează noul sistem audio și de informații Honda CONNECT, care te ține in permanentă legătură cu lucrurile din viața ta pe care le iubești, precum muzica sau prietenii, totul în spatele unui touchscreen display poziționat central.

hrv-tehnologie-5

Honda Magic Seats se adaptează nevoilor tale dintr-o singură mișcare.

hrv-tehnologie-6

Idle stop ajută la reducerea emisiilor de CO2 până la 104g/km.

CULORI DISPONIBILE

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

AFLĂ MAI MULTE

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Asko¹ în scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.

Am luat la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 și sunt de acord cu acest lucru.

De asemenea, imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de Asko (avocați, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de asigurare, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, societăți de prelucare a datelor, curieri, agenții de sondare a clienților etc.) și către alte companii din grupul Honda în scopul îmbunătățirii activității comerciale și de vânzări.

Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.

Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail unsubscribe@asko.ro sau telefonic la numărul 021.430.3107. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale numai în scopul desfășurării activităților selectate mai jos în legătură cu marca:

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Honda noi dacă nu bifezi „Honda (auto noi și rulate)” în câmpul de mai sus.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la notificări / informări: în vederea transmiterii către mine a informărilor privind data următoarei revizii și a ITP-ului.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la oferte relevante: în vederea transmiterii către mine a ofertelor despre modele de mașini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii oferite de Asko.

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Honda noi dacă nu îți oferi acordul în câmpul de mai sus.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la sondaje de opinie: în vederea obținerii opiniei mele despre produsele comercializate și serviciile furnizate de Asko.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la invitații la evenimente: în vederea invitării mele la evenimente legate de produsele și serviciile oferite de către Asko.

Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

Pentru o comunicare cât mai bună și mai rapidă în legătură cu cele solicitate, îți recomandăm să bifezi „Telefonic” în câmpul de mai sus. Astfel, ne vei permite să te contactăm pe numărul tău de telefon personal.

Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

¹Asko reprezintă ASKO INTERNATIONAL S.R.L.

ASKO INTERNATIONAL S.R.L.
Adresă: Calea Giulești nr. 121D, Sector 6, București, România;
Capital social: 2.000 RON;
CUI: 14988790;
Nr. înreg. ONRC: J40/11094/2002;
Showroom Centru: tel. 021.430.3107;
Showroom Vest: tel. 021.311.2630, fax 037.409.3108;
Service și piese de schimb: tel. 021.311.2630, fax 037.409.3108;
E-mail și web: office@asko.ro, http://asko.ro.

Back to top