Ofertă Black Week: Diesel Executive AT la doar 32.990€ cu TVA

CR-V

De la 29.550€, TVA inclus

CEA MAI AVANSATĂ CUTIE AUTOMATĂ DIN LUME

Forța și puterea mașinii nu stau doar în atributele motorului sau ale sistemului 4WD. De aceea, pentru modelul nostru DIESEL 1.6 L., am introdus opțiunea unei noi cutii de viteze automate cu 9 trepte. O cutie inteligentă, capabilă să dozeze puterea motorului într-un rulaj lin și confortabil atunci când conduci relaxat, dar și forță maximă și reacții instante atunci când situația o cere – prin funcția Direct Shift.

MOTORIZARE PUTERNICĂ ȘI EFICIENTĂ PENTRU CALM ÎN TRAFIC

Să luăm un simplu exemplu: noul motor inovator 1.6 i-DTEC biturbo , disponibil pe modelul Honda CR-V cu tracțiune integrală, produce o putere de 160 CP, 350/Nm cuplu, însă emisiile de CO2 sunt reduse până la 129g/km pentru modelul cu transmisie manuală, sau 134g/km pentru cel cu transmisie automată.

HONDA SENSING. CONDUCI RELAXAT

Sistemul Honda SENSING monitorizează marcajele de pe asfalt și toate posibilele obstacole – atât mașini, cât și pietoni – și te ajută să eviți potențiale pericole prin avertismente sau chiar frânare automată. Iar componenta Active Cruise Control – o premieră în domeniul siguranței auto – este primul sistem cu funcții adaptive și anticipative, capabil să reacționeze la comportamentul mașinilor din imediata apropiere.

GALERIE

crv-tehnologie-1

Cu noul CR-V cu motor diesel 1.6 litri ai posibilitatea de a alege noua transmisie automată în 9 trepte de viteză. Nouă trepte de viteză înseamnă că raportul adecvat este disponibil în permanență, accelerarea și decelerarea fiind line, îmbunătățind răspunsul motorului și consumul de combustibil și reducând nivelul de emisii.

crv-tehnologie-2

Honda CR-V încorporează noul sistem audio și de informații HONDA CONNECT, care te ține în permanentă legatură cu lucrurile din viața ta pe care le iubești, precum muzica sau prietenii, totul în spatele unui touchscreen display poziționat central.

crv-tehnologie-3

FORWARD COLLISION WARNING (Avertizare coliziune frontală)
În cazul în care camera detectează un vehicul în față, sistemul avertizează producerea unei posibile coliziuni frontale, oferind șoferului timp suficient pentru a acționa.

crv-tehnologie-4

BLIND SPOT INFORMATION (Avetizare unghi mort)
Această inovație te avertizează atunci când sunt detectate autovehicule în unghiul mort pentru ca schimbarea benzii de circulație sau depășirea să fie mai sigure.

crv-tehnologie-5

SYSTEM TRAFFIC SIGN RECOGNITION
Sistemul identifică semnele rutiere la o distanță de maxim 100m și afișează informația pentru șofer pe ecranul i-MID imediat ce este depășit semnul. Două semne rutiere pot fi afișate în același timp.

crv-tehnologie-6

SENZORI PARCARE și CAMERĂ pentru parcare cu spatele; poziționate pe bord, îți facilitează accesul în spații înguste.

crv-tehnologie-7

COLLISION MITIGATION BRAKING SYSTEM (CMBS – sistem de prevenire și frânare în caz de coliziune)
Sistem Collision Braking oferă asistență la frânare pentru a te ajuta să eviți sau să reduci șansele de a lovi autovehiculul din fața ta în trafic. Chiar și la viteze reduse poate detecta pietonii semnalând un pericol iminent.

crv-tehnologie-8

SCAUN ȘOFER CU FUNCȚIE MEMORIE
Permite unui număr de doi șoferi să memoreze poziția preferată a scaunului.

crv-tehnologie-9

COLLISION MITIGATION BRAKING SYSTEM (CMBS – sistem de prevenire și frânare în caz de coliziune)
A treia etapă: este aplicată o forță ușoară de frânare și, dacă un accident este în continuare iminent, sistemul Collision Mitigation Braking aplică o forță mai mare de frânare.

crv-tehnologie-10

SCAUNE FAȚĂ ÎNCĂLZITE
Atât scaunul șoferului cât și cel al pasagerului includ încălzire în două etape.

crv-tehnologie-11

COLLISION MITIGATION BRAKING SYSTEM (CMBS – sistem de prevenire si frânare în caz de coliziune)
A patra etapă: sistemul de frânare activează și sistemul de pretensionare ce va acționa centurile de siguranță cu o forță suficientă pentru a te reține pe tine și pasagerul anterior pe scaune și pentru a reduce impactul.

crv-accesorii-1

Antenă aerodinamică

crv-accesorii-2

Elemente decorative pentru hayon

crv-accesorii-3

Pentru a intra și coborî mai ușor din mașină, Honda CR-V dispune de praguri sport laterale integrate, care aduc valoare modelului prin design și funcționalitate.

crv-accesorii-4

SUPORT TABLETĂ. Urmărește filme, verifică-ți e-mail-urile, joacă-te pe tableta sau iPad-ul tău de diferite dimensiuni, mulțumită unui suport elegant poziționat în spatele tetierei, exact la nivelul ochilor.

crv-accesorii-5

Atașament ski și snowboard pentru barele de plafon

crv-accesorii-6

Bare de protecție posterioare

crv-accesorii-7

PACHETUL CARGO îți oferă o combinație unică de soluții de stocare. Pachetul conține: organizator de portbagaj, accesorii spațiu de transport, bandă protectoare portbagaj.

crv-accesorii-8

PACHETUL DE ILUMINARE oferă o atmosferă ambientală atât în interiorul, cât și în exteriorul mașinii.

crv-accesorii-9

BARELE PENTRU PLAFON sporesc capacitatea de transport a mașinii tale grație grilajului robust și sigur de pe plafon. Capacitate de încărcare maximă: 75 kg (max. 80 kg pe acoperiș).

crv-accesorii-10

Atașament bicicletă

crv-accesorii-11

Atașament bicicletă

CULORI DISPONIBILE

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

AFLĂ MAI MULTE

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Asko¹ în scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.

Am luat la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 și sunt de acord cu acest lucru.

De asemenea, imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de Asko (avocați, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de asigurare, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, societăți de prelucare a datelor, curieri, agenții de sondare a clienților etc.) și către alte companii din grupul Honda în scopul îmbunătățirii activității comerciale și de vânzări.

Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.

Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail unsubscribe@asko.ro sau telefonic la numărul 021.430.3107. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale numai în scopul desfășurării activităților selectate mai jos în legătură cu marca:

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Honda noi dacă nu bifezi „Honda (auto noi și rulate)” în câmpul de mai sus.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la notificări / informări: în vederea transmiterii către mine a informărilor privind data următoarei revizii și a ITP-ului.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la oferte relevante: în vederea transmiterii către mine a ofertelor despre modele de mașini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii oferite de Asko.

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Honda noi dacă nu îți oferi acordul în câmpul de mai sus.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la sondaje de opinie: în vederea obținerii opiniei mele despre produsele comercializate și serviciile furnizate de Asko.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la invitații la evenimente: în vederea invitării mele la evenimente legate de produsele și serviciile oferite de către Asko.

Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

Pentru o comunicare cât mai bună și mai rapidă în legătură cu cele solicitate, îți recomandăm să bifezi „Telefonic” în câmpul de mai sus. Astfel, ne vei permite să te contactăm pe numărul tău de telefon personal.

Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

¹Asko reprezintă ASKO INTERNATIONAL S.R.L.

ASKO INTERNATIONAL S.R.L.
Adresă: Calea Giulești nr. 121D, Sector 6, București, România;
Capital social: 2.000 RON;
CUI: 14988790;
Nr. înreg. ONRC: J40/11094/2002;
Showroom Centru: tel. 021.430.3107;
Showroom Vest: tel. 021.311.2630, fax 037.409.3108;
Service și piese de schimb: tel. 021.311.2630, fax 037.409.3108;
E-mail și web: office@asko.ro, http://asko.ro.

Back to top