Jazz

De la 14.988€, TVA inclus

Small car. Big impression.

Noua formă a caroseriei Honda Jazz emană stil și rafinament, cu un look mai cizelat și dinamic. Noul motor 1.3 EDT sporește puterea în timp ce minimizează emisia de CO2, iar cele 6 trepte de transmisie manuală oferă o mai bună economie a resurselor și o călătorie mai plăcută. Cele 8 culori disponibile iți oferă experiența autentică Honda Jazz într-un mod care ți se potrivește.

As if by magic

Honda Jazz se adaptează perfect nevoilor tale, iar Magic Seats iți oferă versatilitate oricând este necesară. Indiferent că vrei să mergi în oraș sau la munte cu bicicleta, mașina poate fi transformată prin apăsarea unui buton sau prin simpla acționare a unei manete.

Totul la îndemână

Întreg habitaclul a fost reconstruit din materiale premium, de calitate superioară. Totul este la îndemână, de la opțiunile intuitive de control amplasate pe volan la sistemul avansat Honda Connect pe care îl poți accesa oricând cu ajutorul ecranului tactil de pe bord.

GALERIE

jazz-tehnologie-1

Honda CONNECT oferă o conectivitate excelentă pentru a fi în permanență conectat atunci când te afli pe drum prin intermediul Wi-Fi tethering* or Mobile Wi-Fi Router. Ecranul tactil de 7” al sistemului Honda CONNECT poate fi personalizat cu fotografiile tale favorite.

jazz-tehnologie-2

Considerăm că cea mai bună modalitate de a evita coliziunile este să fii cu un pas înainte, motiv pentru care îți oferim tehnologiile noastre Advanced Driver Assistance. Acestea ajută șoferul acționând ca senzori suplimentari, avertizând și reacționând atunci când este necesar.

jazz-tehnologie-3

Siguranța pasagerilor tăi, a celorlalți participanți la trafic și a pietonilor a fost întotdeauna una dintre cerințele fundamentale de design. Iată de ce am echipat noul model Jazz cu o serie de tehnologii avansate, majoritatea dintre acestea fiind dotate standard în cadrul gamei.

jazz-accesorii-1

SUPORT TABLETĂ
Pentru ca pasagerii tăi să nu se plictisească, puteți adăuga suportul pentru tabletă. Pozițiile diverse ale suportului oferă spațiu confortabil pentru a viziona un film, pentru a citi e-mailuri sau pentru jocuri.

jazz-accesorii-2

TAVĂ PORTBAGAJ CU ELEMENTE DESPĂRȚITOARE
Creată perfect după forma portbagajului, tava de portbagaj impermeabilă cu margini ridicate va proteja portbagajul împotriva murdăriei și zgârieturilor.

CULORI DISPONIBILE

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

AFLĂ MAI MULTE

Back to top