HR-V

De la 20.845€, TVA inclus

Design impunător

Noua Honda HR-V împletește personalitatea dinamică a unui coupe cu proporțiile și robustețea unui SUV – rezultatul fiind un design plin de caracter, forme fluide, încadrat perfect în cele mai recente tendințe abordate de japonezi în ultimii ani.

Versatilitate la superlativ

La interior noua Honda HR-V îmbină spațiul generos cu versatilitatea specifică unui monovolum. Instalarea rezervorului de combustibil sub scaunele frontale eliberează mai mult spațiu în habitaclu pentru a vă putea bucura de noua tehnologie Magic Seats prin care capacitatea portbagajului poate fi extinsă până la 1.026 litri.

Tehnologie avansată

Interiorul beneficiază de o aliniere la noile tendințe în materie de tehnologie: un sistem Honda Connect avansat de 5 sau 7 inch care operează pe Android 4.0.4 pentru a vă putea bucura de toate aplicațiile Honda prin conexiuni USB, HDMI, Bluetooth, Wi-Fi și Mirror Link.

GALERIE

hrv-tehnologie-1

Când vă aflați la volanul unei Honda HR-V, sunt multe lucruri de văzut; parbrizul creat special îmbunătățește raza vizuală, iar montanții cu dimensiune redusă permit intrarea unei cantități mai mari de lumină în habitaclu.

hrv-tehnologie-2

Toate motoarele disponibile pe modelul Honda HR-V au buton Econ mode care ajută la minimizarea consumului de carburant.

hrv-tehnologie-3

Noul „Smart Touch Interior” Honda pune la îndemână o gamă largă de funcții pentru efort minim și confort maxim. Printre acestea se enumeră: frâna de mână electrică, panoul de climatizare cu touchscreen și indicatorul One-Touch.

hrv-tehnologie-4

Honda HR-V încorporează noul sistem audio și de informații Honda CONNECT, care te ține in permanentă legătură cu lucrurile din viața ta pe care le iubești, precum muzica sau prietenii, totul în spatele unui touchscreen display poziționat central.

hrv-tehnologie-5

Honda Magic Seats se adaptează nevoilor tale dintr-o singură mișcare.

hrv-tehnologie-6

Idle stop ajută la reducerea emisiilor de CO2 până la 104g/km.

CULORI DISPONIBILE

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

AFLĂ MAI MULTE

Back to top